Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός: Γιώργος Μπενέκος, Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Μ.Η.Ε.Δ.Ε.

πηγή: Εργοληπτικόν βήμα Νο_113 της ΠΕΣΕΔΕ

Άρθρο του προέδρου της Π.Ε.Δ.Μ.Η.Ε.Δ.Ε.
Γιώργου Μπενέκου

Αγαπητέ Πρόεδρε & Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ξέρετε η ένωση προσπάθησε να αναβιώσει την διαδικασία της συνένωσης των Εργοληπτικών Οργανώσεων που ήταν παγωμένη για χρόνια και προσκάλεσε όλους τους προέδρους σε κοινή προσπάθεια. Εκεί με μόνη απούσα την ΠΕΔΜΕΔΕ ανταλλάχθηκαν απόψεις, έγιναν προτάσεις αλλά και αναδείχθηκαν απίστευτες διαφορές και πάθη που χρονολογούνται πολύ πρίν την είσοδό μας στα κοινά.

Δεδομένου ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός αναμένουμε από την οργάνωσή σας τον οδικό χάρτη για την συνέχεια όπως συμφωνήθηκε.

Το “Διαίρει και Βασίλευε” είναι πανάρχαιο ρητό και παγκόσμια σταθερά και θα έπρεπε να το αποφεύγαμε με βάση το IQ του κλάδου μας.Ας ετοιμαζόμαστε με βάση τα τελευταία νέα του κλάδου που έρχονται από την κοινότητα για το σύστημα μελετών ΒΙΜ (τρισδιάστατη μελέτη)
που σημαίνει 100 % ακρίβεια στην προμέτρηση. (Ήδη ξεκίνησε το σύστημα που έχει εφαρμοστεί στο Νιάρχος και προεγκρίθηκε για το κτίριο του αεροδρομίου της Πάρου), βάλε και τον έλεγχο από την Διεθνή Διαφάνεια και ότι ξέραμε καταρρέει με πάταγο.

Φειδίου 14 – 18 , 106 78 – Αθήνα t.: 210 8232210, 210 8251673 f.: 210 8224641 E-mail pedmiede@tee.gr


Η παλιά γενιά όπως ο υποφαινόμενος και ο Πρόεδρός σας αποσύρονται και εύχομαι η νέα γενιά που έρχεται να είναι φωτισμένη και ενωμένοι να επιζήσουμε από την λαίλαπα των οικονομικών φορέων, των ειδικών όρων και κάθε εφευρήματος του είδους.
Δεν χάθηκαν βέβαια όλα, υπάρχουν και κάποιες αχτίδες ελπίδας.

Διαβάστε την 5508/2018 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά που βασιζόμενο σε αποφάσεις του ΣΤΕ μας λέει ότι άν αδικηθείς σε δημοπρασία από την Υπηρεσία δικαιούσαι ΟΛΟ το ποσό του προυπολογισμού σαν αποζημίωση και όχι μόνο τα διαφυγόντα κέρδη. Αυτό ίσως βάλει κάποιο φρένο στις ασταμάτητες και αχόρταγες υπηρεσίες.


Καλή χρονιά σε όλους και καλή τύχη στον κλάδο.


Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Μ.Η.Ε.Δ.Ε.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα