Επιστημονικό Συνέδριο Γεωγραφίας- Νέα ημερομηνία 3-5 Ιουνίου 2021.

Νέα ημερομηνία του συνεδρίου: «Η γεωγραφία σε έναν κόσμο που αλλάζει»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Επιστημονικού Συνεδρίου Γεωγραφίας, λαμβάνοντας υπόψη τα ασταθή και συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα σχετικά με τις εξελίξεις της πανδημίας Covid-19 σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, και με γνώμονα πάντα την πρόληψη και την προστασία της δημόσιας και ατομικής υγείας, αποφάσισε να μεταφέρει εκ νέου το Συνέδριο Γεωγραφίας από τις 19-21 Απριλίου 2021 στις 3-5 Ιουνίου 2021.

Παρακαλούμε, κρατείστε αυτές τις ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας.
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συμμετέχετε στο Συνέδριο στις νέες ημερομηνίες, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τη γραμματεία του Συνεδρίου στο geoconf2020@aegean.gr, έως τις 15 Φεβρουαρίου 2021.

Σε μια εποχή τεράστιας οικονομικής και γεωπολιτικής αναμόρφωσης και πολλαπλών, διατεμνόμενων και αμοιβαία ενισχυόμενων ή συγκρουόμενων κρίσεων, η επιστήμη της Γεωγραφίας καλείται εκ νέου να αναθεωρήσει και εκπληρώσει τον κοινωνικό της ρόλο, την επιστημονική της εμβέλεια και την ακαδημαϊκή της θέση και υπόσταση. Το Συνέδριο αυτό αποσκοπεί να συμβάλει σε αυτούς τους ευρύτερους στόχους και να προωθήσει το έργο της σύγχρονης Γεωγραφίας στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Το Συνέδριο έχει επετειακό χαρακτήρα και διενεργείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 ετών ελληνικής Γεωγραφίας, με το κλείσιμο των 25 ετών του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του πρώτου ακαδημαϊκού τμήματος Γεωγραφίας στην Ελλάδα.

Οι θεματικές περιοχές γύρω από τις οποίες περιστρέφεται το Συνέδριο είναι:

1. Ανθρωπογεωγραφία
2. Φυσική Γεωγραφία
3. Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου
4. Γεωπληροφορική
5. Γεωγραφική Εκπαίδευση

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν πολλές Θεματικές Συνεδρίες, Στρογγυλά Τραπέζια και Εργαστήρια.

Αναλυτικά οι θεματικές Συνεδρίες ΕΔΩ

για να διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

πηγή: ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΑΦΙΑΣ Π.ΑΙΓΑΙΟΥ

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα