Επαγγελματική Κατάρτιση Εργαζομένων στην Βιώσιμη Διαχείριση Απορριμμάτων

H Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων δημοσιότητας του Έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον τομέα του περιβάλλοντος» διοργανώνει την Παρασκευή 05 Μαρτίου στις 4.00 μ.μ. Ηλεκτρονικό Εργαστήριο με θέμα: “Επαγγελματική Κατάρτιση Εργαζομένων στην Βιώσιμη Διαχείριση Απορριμμάτων”.

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Το Έργο και οι Στόχοι του στην Επαγγελματική Κατάρτιση των Εργαζομένων

                      Δρ. Ανδρέας Στοϊμενίδης, Πρόεδρος ΟΣΕΤΕΕ

                      Στέφανος Τσιάκας, Υπεύθυνος Έργου ΟΣΕΤΕΕ

                      Κωνσταντίνος Ρουσσάκης, Διευθυντής Κατάρτισης Σαρωνίς – Υπεύθυνος Έργου

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ: Η Διαχείριση των Απορριμμάτων στο Μοντέλο της Βιώσιμης Ανάπτυξης

                      Γρηγόρης Αλεξόπουλος Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης  Απορριμμάτων Αχαΐας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πατρέων.

                      Ντένης Σαρηγιάννης, Καθηγητής, Διευθυντής Τομέα Τεχνολογιών και Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Μηχανικής Τμήματος Χημικών Μηχανικών, Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ.

Για την πραγματοποίηση του Εργαστηρίου θα χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα zoom.Η εκδήλωση θα προβληθεί και μέσω της σελίδας της Ομοσπονδίας στο facebook.
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα