Ενημερωτική εκδήλωση από τη Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π για τη προστασία των μουριών από έντομο Xylotrechus sinensis

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.), θα διοργανώσει εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα την Προσβολή και Προστασία των δέντρων Μουριάς, από το έντομο Xylotrechus chinensisΗ εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Η Μουριά, είναι ένα δέντρο ανεκτίμητης αξίας για το αστικό περιβάλλον, κυρίως λόγω της καλής σκίασης που πρρει αλλά και της πολύ καλής βιοκλιματικής συμπεριφοράς της. Επίσης, το δέντρο της Μουριάς αποτελεί ένα μεγάλο ποσοστό των αστικών δέντρων των ελληνικών πόλεων και η προστασία της αποτελεί καθήκον για κάθε γεωτεχνικό που δραστηριοποιείται στο αστικό περιβάλλον.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν σχετικά, οι γεωτεχνικοί μέλη της ΠΕΕΓΕΠ, (γεωπόνοι, δασολόγοι, αρχιτέκτονες τοπίου) καθώς και συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε όλη την Ελλάδα.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή πρωί, 10 Μαρτίου 2023 στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα).  Παράλληλα θα μεταδοθεί μέσω live streaming για τους συναδέλφους που δεν έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν από κοντά.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω live streamingαπαιτείται αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email ΠΕΕΓΕΠ info@peegep.gr

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα