Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτηρίων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτηρίων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης υπέγραψε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τη Τρίτη 16 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της διοίκησης το έργο είναι προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014-20 της Περιφέρειας Αττικής και από ιδίους πόρους. Το έργο αφορά σε παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας στο Λύκειο Λυκόβρυσης και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Συνεχίζουμε δυναμικά με την υλοποίηση σημαντικών έργων για τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Δίνουμε άλλη μια ηχηρή απάντηση προς κάθε κατεύθυνση, με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για ένα ακόμα σημαντικό έργο για την εκπαιδευτική κοινότητα και τη νέα γενιά του Δήμου μας. Υλοποιούμε έργα που η σημερινή δημοτική αρχή, η διοίκηση του Δήμου μας, με μεθοδικότητα με ολοκληρωμένες μελέτες και προτάσεις είχε προγραμματίσει. Αλλά συνεχίζουμε έγκαιρα να καταθέτουμε προτάσεις σε προσκλήσεις Υπουργείων και Οργανισμών ώστε να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους οικονομικούς πόρους. Δρομολογούμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα για το Δήμο μας για το Δήμο που αγαπάμε».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα