Εκπαιδευτικό πρόγραμμα BIM (Building Information Modelling) από το ΥΠΥΜΕ

Στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη στρατηγικού σχεδίου και οδικού χάρτη για την εφαρμογή του BIM στην Ελλάδα» το ΥΠΥΜΕ, σε συνεργασία με την DG REFORM και τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνει μια σειρά από εκπαιδευτικές ημερίδες σχετικά με τη χρήση του Building Information Modelling (BIM) στις κατασκευές. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα BIM αποσκοπεί στην προώθηση χρήσης BIM μέσω της ενίσχυσης των γνώσεων και ικανοτήτων καθώς και την ενημέρωση του μελετητικού και κατασκευαστικού κλάδου σχετικά με τα ψηφιακά εργαλεία και τις δυνατότητες του.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλα τα στελέχη του ευρύτερου μελετητικού και κατασκευαστικού κλάδου.

Η δήλωση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. Η σχετική πρόσκληση συμμετοχής θα αποσταλεί λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εκπαιδεύσεων.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα