«Εικαστικό αποτύπωμα» της κυκλικής οικονομίας στην Διεθνή Έκθεση «Forward Green»

Το «εικαστικό αποτύπωμα» της κυκλικής οικονομίας θα φιλοξενηθεί στην “CIRCULART Thessaloniki”, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης FORWARD GREEN στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2023, πέντε πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, θα παρουσιάσουν τα έργα τους από ανακυκλώσιμα υλικά.

Κάθε έργο αποτελεί και μία πρόταση με υλικά επαναχρησιμοποιούμενα, που τίθενται σε ένα νέο καλλιτεχνικό πλαίσιο και αποκτούν ένα νέο ρόλο. Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν περί τα 25 καλλιτεχνικά έργα. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στο να προβληθεί η ανάγκη νέων καλλιτεχνών να εκφράσουν μέσω των έργων τους τις προσωπικές τους ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αμελαδιώτης Δημήτρης, Καπετάνου Αλέξανδρος, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Μπάλας Φώτιος και Πεχλιβανίδου Σοφία.

Η Έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Gallery Lola Nikolaou, ενώ την επιμέλειά της έχει αναλάβει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Art-Thessaloniki International Fair, κ. Παντελής Τσάτσης.

Πληροφορίες

Gallery LOLA NIKOLAOU / T. 2310240416

Art-Thessaloniki International Fair / Τ. 6946907708.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα