Δ. Ραφήνας-Πικερμίου: Κατασκευή νέου Νηπιαγωγείου & Δημοτικόυ στην Καλλιτεχνούπολη

Καθοριστικό βήμα στην κατεύθυνση υλοποίησης της δέσμευσης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου προς τους κατοίκους της Καλλιτεχνούπολης, αποτελεί η κατασκευή και λειτουργία Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, έργο το οποίο εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και η Διοίκηση του προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση ενός συνολικού προγράμματος -πέραν της αναβάθμισης των υφιστάμενων σχολικών κτιρίων- που αφορά στην κατασκευή νέων σχολικών μονάδων ώστε να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες σε υποδομές από τη συνεχιζόμενη πληθυσμιακή αύξηση στα διοικητικά του όρια.

Στο πλαίσιο αυτό σε πλήρη συντονισμό με τις αρμόδιες υπηρεσίες μας και την πολύτιμη συνδρομή των αρμόδιων Αντιδημάρχων κκ Σάββα Αραπκιλή (Παιδείας, Πρ. Πρωτοβάβμιας Σχολικής Επιτροπής) και Παναγιώτη Γαβριήλ (Οικονομικών, Πρ. Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής) εκμεταλλεύεται όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία παρέχει η κεντρική Διοίκηση για την ανάπτυξη νεών σχολικών κτηριακών υποδομών.

Η εγκριθείσα πρόταση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για το έργο αφορά δημοτική έκταση εμβαδού 5.142,62 τ.μ. με συνολικό προϋπολογισμό 4.005.200€ εκ των οποίων τα 3.705.200 € αφορούν τη χρηματοδότηση από το αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα