Δυο ακόμα σημαντικές βραβεύσεις για την EUROPA στα EXPORT AWARDS 2021

Για τέταρτη χρονιά η Europa αναγνωρίζεται ως μια σημαντική ελληνική εξαγωγική εταιρεία στα Export Awards 2021, που διοργανώθηκαν από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethos EVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr  και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ

Οι διακρίσεις της Europa ήταν Gold Βραβείο στην κατηγορία Top Manufacturing Export Company και Silver Βραβείο στην κατηγορία Top Industrial Export Company, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει στον τομέα των Εξαγωγών, στην πορεία των τελευταίων ετών, αλλά και την προηγούμενη χρονιά. Τα βραβεία παρέλαβε ο Export Manager της Europa κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Τα Greek Exports Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, μαζί με το Greek Exports Forum, το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά και μέσω της πλατφόρμας LiveOn.

Οι συνεχείς βραβεύσεις στα βραβεία Export Awards αποτελούν την απόδειξη της επιτυχούς πορείας της εταιρείας Europa στον κλάδο των εξαγωγών συμβάλλοντας σημαντικά στην εισροή συναλλάγματος στην Οικονομία και τελικά στην ευημερία και ενίσχυση της χώρας συνολικά.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα