Διακήρυξη Δημόσιας Σύμβασης Για Ασφαλτικά Έργα εντός Νοτίου Τομέα Ναύσταθμου Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε τη διακήρυξη Δημόσιας Σύμβασης του Έργου: «Αποκατάσταση Οδοστρωμάτων και Κατασκευή Ασφαλτοτάπητα εντός Νοτίου Τομέα Ναύσταθμου Κρήτης» προϋπολογισμού 269.999,99€ με ΦΠΑ.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στις αναγκαίες εργασίες για την αποκατάσταση του ασφαλτικού τάπητα στο οδικό δίκτυο εντός της περιμανδρωμένης περιοχής του Ναυστάθμου Κρήτης.

Συγκεκριμένα θα γίνει επισκευή και αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών και καθιζήσεων του οδοστρώματος με κατασκευή ασφαλτικής στρώσης μεταβλητού πάχους αφού προηγηθεί ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη. Στη συνέχεια θα κατασκευαστεί ασφαλτική στρώση τύπου ΑΣ-12,5 συμπυκνωμένου πάχους 0,05m. Στα σημεία που απαιτείται θα γίνεται πρώτα απόξεση (φρεζάρισμα), του υφισταμένου ασφαλτικού οδοστρώματος με χρήση αποξεστικού μηχανήματος (φρέζας). Για τις παραπάνω εργασίες, η τομή του οδοστρώματος θα γίνεται με χρήση ασφαλτοκόπτη, με στόχο την ακριβή οριοθέτηση των θέσεων συντήρησης, ώστε να αποκλείονται αποξηλώσεις έξω από τα προβλεπόμενα όρια της κοπής και να προφυλάσσεται το παραμένον οδόστρωμα από φθορές κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Σε σημεία που υπάρχει έντονη καθίζηση του οδοστρώματος και παράλληλα θραύση του ασφαλτικού τάπητα, θα γίνεται αποξήλωση του παλιού οδοστρώματος με απομάκρυνση των προϊόντων και θα κατασκευάζεται πρώτα στρώση οδοστρωσίας από θραυστά αδρανή υλικά. Σε όλο το μήκος του νέου ασφαλτοτάπητα, θα γίνει διαγράμμισης του οδοστρώματος με ανακλαστική βαφή. Τέλος, όπου απαιτείται θα γίνει υψομετρική προσαρμογή των στομίων των υπαρχόντων φρεατίων επίσκεψης δικτύου ύδρευσης ή αποχέτευσης.

-Εκτιμώμενη συνολική αξία: Αξία (χωρίς Φ.Π.Α.) 217.741,93 ΕΥΡΩ

-Απαγορεύονται οι εναλλακτικές προσφορές

-Διάρκεια Σύμβασης: Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα