Διαγωνισμός για τη βελτίωση του Γηπέδου του Σύβρου

Προκηρύχθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας – μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) – ο διαγωνισμός για τη βελτίωση του Γηπέδου του Σύβρου μέσω της προμήθειας και εγκατάστασης νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Το έργο έχει προϋπολογισμό 95.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Π.Ε. Λευκάδας.

«Η επιστροφή της ομάδας του Σύβρου συνοδεύτηκε από το καθολικό αίτημα διοίκησης, τοπικού προέδρου, παικτών και κατοίκων, για αναβάθμιση του γηπέδου του χωριού σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ανταποκρίθηκαμε άμεσα στο δίκαιο αίτημά τους, διαθέτοντας 95.000 ευρώ από το αποθεματικό της Π.Ε. Λευκάδας. Με την προκήρυξη του διαγωνισμού, το ‘όνειρο’ μπαίνει στην τελική ευθεία και σύντομα η ομάδα θα επιστρέψει στη φυσική της έδρα σε ένα σύγχρονο συνθετικό χλοοτάπητα προδιαγραφών UEFA.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αθλητικό έργο, γιατί, εκτός του ότι θα διασφαλίσει ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες, θα δώσει διέξοδο για την άθληση και ψυχαγωγία των νέων του Σύβρου και της ευρύτερης περιοχής, και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος. Για άλλη μια φορά, η Περιφερειακή Αρχή επιδεικνύει την συνέπεια το λόγων της, με πράξεις, αλλά και το διαχρονικό της έμπρακτο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:59 μ.μ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα