ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ «Ολοκληρωμένη Ενεργειακή αναβάθμιση ΚΕΔΑΠ Ν.Κεσσάνης Δ.Αβδήρων», προϋπολογισμός € 175.008,11 πλέον Φ.Π.Α. 24%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014-2020»

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: ««Βελτίωση της ελκυστικότητας της Περιφέρειας ως τόπου εγκατάστασης επιχειρήσεων και ατόμων»»

ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Ολοκληρωμένη Ενεργειακή αναβάθμιση ΚΕΔΑΠ Ν.Κεσσάνης  Δ.Αβδήρων»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

της πράξης:

«Ολοκληρωμένη Ενεργειακή αναβάθμιση ΚΕΔΑΠ Ν.Κεσσάνης Δ.Αβδήρων»

Ο Δικαιούχος Δήμος Αβδήρων προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο: «Ολοκληρωμένη Ενεργειακή αναβάθμιση ΚΕΔΑΠ Ν.Κεσσάνης Δ.Αβδήρων» με προϋπολογισμό:  175.008,11  Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%

Το έργο εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ.πρωτ. 5819/20-11-2020 ΑΔΑ: ΩΚΒΨ7ΛΒ-Ψ17 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και πρόκειται για τα υποέργα με τίτλους “ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ” και “Ενεργειακή επιθεώρηση “Ex Post” ΚΕΔΑΠ Ν.Κεσσάνης Δ.Αβδήρων. Ενεργειακή επιθεώρηση των κτιρίων μετά την ολοκλήρωση των επεμβάσεων για τελική ενεργειακή κατάταξη κτιρίων.”

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

– κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ, με προϋπολογισμό € 175.008,11 πλέον Φ.Π.Α. 24% (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΟΕ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση)

CPV: 45214200-2 και Κωδικός NUTS: EL512

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης  www.promitheus.gov.gr ή www.eprocurement.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ μέχρι την 12/10/2021, ημέρα Τρίτη καταληκτική ημερομηνία και ώρα 10:00 π.μ. στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 19/10/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

α) Κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ με Π/Υ 103.601,64 ευρώ (δαπάνη εργασιών ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ

β) Κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ με Π/Υ 69.897,78 ευρώ (δαπάνη εργασιών ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) χωρίς αναθεώρηση και ΦΠΑ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στα έργα κατηγορίας:

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ

Ενώσεις οικονομικών φορέων για έργα κατηγορίας:

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ και ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ

με τις προϋποθέσεις της παρ. 3β του άρθρου 76 του ν. 4412/2016 (αναβάθμιση ορίου λόγω ενώσεως οικονομικών φορέων) που είναι εγκατεστημένα σε:

α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης.

Η παρούσα Περίληψη Διακήρυξης δημοσιεύεται στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4412/2016 και αναρτάται στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στο ΚΗΜΔΗΣ.

Τα τεύχη του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα του δήμου Αβδήρων  (www.avdera.gr).

Σημαντική Επισήμανση: Το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)της παρούσας διαδικασίας  σύναψης σύμβασης  συντάχθηκε  σύμφωνα  με  την Κατευθυντήρια  Οδηγία  15  της

ΕΑΑΔΗΣΥ (ΑΔΑ: ΩΧ0ΓΟΞΤΒ-ΑΚΗ) και διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αβδήρων, σε Αρχείο doc (σε επεξεργάσιμη μορφή), αναρτημένο μαζί με τα λοιπά έγγραφα της σύμβασης για τη διευκόλυνση των οικονομικών φορέων προκειμένου να το συμπληρώσουν, να το υπογράψουν και να το υποβάλουν στην αναθέτουσα αρχή σε έντυπη μορφή.

Η μη ορθή συμπλήρωσή του συνιστά λόγο αποκλεισμού του οικονομικού φορέα από το διαγωνισμό.

Το σύστημα υποβολής των προσφορών είναι το σύστημα με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά την παρ.2α του άρθρου 95, του Ν.4412/2016.

Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς, κατά τους όρους της παρ. 1 α) του άρθρου 72 του ν. 4412/2016, εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό 3.469,99 (τρεις χιλιάδες τετρακόσια εξήντα εννέα ευρώ και ενενήντα εννέα λεπτά €) και ισχύ τουλάχιστον δέκα (10) μήνες μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι δώδεκα (12) μήνες.

Δεν προβλέπεται η χορήγηση προκαταβολής.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων , σύμφωνα με το Ν. 4412/2016.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014-2020», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΩΣ ΤΟΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ», ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΕΔΑΠ Ν.ΚΕΣΣΑΝΗΣ  Δ.ΑΒΔΗΡΩΝ»

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το Δικαιούχο Δήμο Αβδήρων , αρμόδιοι υπάλληλοι Χωλίδης Στυλιανός και Τζιάτζης Αριστείδης (τηλ.: 254135252401, 2541352416  Φαξ: 2541352454, email: steliosamd@avdera.graris@avdera.gr), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα