Δημοπρατούνται έργα από τη Περιφέρεια Ηπείρου

Στις χθεσινές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη περιλαμβάνεται η δημοπράτηση των εξής έργων:

  • Την διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια «Εξοπλισμού Κέντρου Συλλογής και Διαχείρισης Απορριμμάτων Ιχθυοκαλλιέργειας» που θα λειτουργήσει στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας.

Το συγκεκριμένο Κέντρο θα συλλέγει τα πλαστικά απορρίμματα, καθώς και τα ζωικά απόβλητα από τις Ιχθυοκαλλιέργειες, τα οποία και θα διαχειρίζεται είτε προς ανακύκλωση (τα πλαστικά), είτε προς αποτέφρωση (τα ζωικά) προκειμένου να μειωθεί η περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής που λειτουργούν οι ιχθυοκαλλιέργειες.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε € 197.000 και χρηματοδοτείται από το Interreg V-A «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020»

  • Αποκατάσταση υποδομών κοινόχρηστων χώρων οικισμού Ελληνικού Δήμου Βορείων Τζουμέρκων» προϋπολογισμού 125.000,00 €.
  • «Ασφαλτόστρωση τμήματος συνδετήριας οδού του οικισμού Δολιανών Ιωαννίνων με την Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης»,  προϋπολογισμού € 108.000,
  • «Αποκατάσταση υποδομών κοινόχρηστων χώρων συνοικισμού Χριστών Τ.Κ. Πραμάντων Δήμου Βορείων Τζουμέρκων», προϋπολογισμού € 40.000.
  • Δημοπράτηση Βιολογικού και βελτίωσης επ. οδού προς Πάπιγκο Ζαγορίου

Δύο έργα με αναφορά στο Πάπιγκο Ζαγορίου προωθούνται προς υλοποίηση με σημερινές αποφάσεις που έλαβε για τη δημοπράτησή τους η Οικονομική Επιτροπή.

  • Το πρώτο αφορά τα «Έργα προσαγωγής – επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Μικρού Παπίγκου Ζαγορίου», προϋπολογισμού 837.702,00 € χωρίς Φ.Π.Α.
  • Το δεύτερο είναι για «Άμεσες εργασίες βελτίωσης βατότητας της επαρχιακής οδού Αρίστη – Πάπιγκο», προϋπολογισμού € 250.000.

Τέλος ενέκρινε τα πρακτικά του διαγωνισμού για την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2023, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, προϋπολογισμού 93.656,66 €.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα