Δημοπράτηση τριών νέων έργων στη Π.Ε. Πρέβεζας

Έναν κατάλογο με σημαντικά έργα υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 4,6 εκ. ευρώ,  που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας περιλαμβάνουν οι αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το μεγαλύτερο σε προϋπολογισμό, αλλά και ως αναπτυξιακή υποδομή, είναι   το έργο κατασκευής της Κύριας Διαδρομής δικτύου ποδηλατοδρόμων (Ιόνια Διαδρομή), για το οποίο εγκρίθηκε η δημοπράτηση με προϋπολογισμό  € 3.661.904,95 ευρώ. Συνάρτηση του συγκεκριμένου έργου είναι και η δημοπράτηση του έργου «Λύσεις καινοτομίας κύριας διαδρομής ποδηλατοδρόμου Π.Ε. Πρέβεζας (Ιόνια Διαδρομή) με προϋπολογισμό  266.476 ευρώ.

Εκτός αυτών:

Αναδείχτηκε ο ανάδοχος του έργου:  «Ασφαλτόστρωση – διαγράμμιση τμήματος της 2ης και 4ης επαρχιακής οδού καθώς και της εθνικής οδού 19 Αρχαγγέλου – Νεράιδας», προϋπολογισμού € 350.000.

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων:

-«Αποκατάσταση βατότητας οδού περιοχής Αγίου Γεωργίου Πρέβεζας», προϋπολογισμού 99.200 €.

Αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγικές μονάδες περιοχής Κερασώνα Πρέβεζας», προϋπολογισμού 800 €.

-«Τεχνική υποστήριξη κατά τη φάση εκπόνησης μελετών (αρχιτεκτονικά, στατικά και Η/Μ) και των τευχών δημοπράτησης για το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα Πρέβεζας», προϋπολογισμού 400 ευρώ.  Η μελέτη, όπως είπε ο Περιφερειάρχης αφορά τα κτίρια Διοίκησης, ενώ για το υπόλοιπο τμήμα του Κάστρου θα απαιτηθεί νέα μελέτη, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΚΑΣ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα