Δήμος ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ:Υπεγράφη μεταξύ δήμου και αναδόχου ΕΔΡΑΙΟΣ ΑΤΕ η εργολαβική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνα και επέκταση δικτύου ύδρευσης Σαρωνίδας (Γ ΦΑΣΗ)».

Εργολαβική σύμβαση με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνα και επέκταση δικτύου ύδρευσης Σαρωνίδας (Γ ΦΑΣΗ)» υπεγράφη στις 17 Ιανουαρίου μεταξύ του δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου και της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία ΕΔΡΑΙΟΣ ΑΤΕ.
Σύμφωνα με τη σύμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί επέκταση της υπάρχουσας δεξαμενής ύδρευσης η οποία βρίσκεται επί της οδού Πλάτωνος και κατασκευή καινούριας δεξαμενής στη συμβολή των οδών Θησέως και Αριστείδου. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε μήκος περίπου 19.000μ. που αφορούν σε αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης και πλέον των 3.000μ. εξ αυτών αφορούν σε κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης.
Τόσο η μελέτη όσο και τα τεύχη δημοπράτησης έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργασίες για το έργο, προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, ξεκινούν άμεσα ώστε μια υποδομή καίριας σημασίας για την υγεία κατοίκων και επισκεπτών να αναβαθμιστεί το ταχύτερο δυνατό και να λύσει οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης της περιοχής του Πανοράματος Σαρωνίδας. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα