Δήμος Πατρέων: Συνεχίζεται η κατασκευή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Με γοργό ρυθμό και υπό βροχή, συνεχίζονται από τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, οι εργασίες για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου.

Δεκάδες εργαζόμενοι από υπηρεσίες του Δήμου, έχουν μετατρέψει την πλατεία Γεωργίου σε… εργοτάξιο, με τις κατασκευές όλες, να έχουν γίνει στα εργαστήρια του Δήμου από τους ίδιους τους εργαζόμενους και συγκεκριμένα, από τις Διευθύνσεις Αρχιτεκτονικού Έργου, Αυτεπιστασίας και Ηλεκτροφωτισμού, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, καθώς και του Καρναβαλικού Εργαστηρίου.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την ερχόμενη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θ’ ανάψει στις 6.30 το απόγευμα, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Γεωργίου και θ’ ακολουθήσει γιορτή, με τη συμμετοχή χορωδιακών συνόλων και φιλαρμονικών που θα στείλουν σε κάθε γωνιά της πόλης το γιορτινό μήνυμα.

Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος θα τοποθετηθεί και φέτος, στις πλατείες Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας) και Τριών Συμμάχων, καθώς και σε όλες τις συνοικίες και τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα