Δήμος Νάουσας: Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων

Σύμβαση για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζωών συντροφιάς στον Δήμο Νάουσας υπέγραψε ο δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας.

Το καταφύγιο, προϋπολογισμού 400 χιλιάδων ευρώ, προβλέπεται να γίνει σε γήπεδο, που βρίσκεται στην εκτός σχεδίου περιοχή της τοπικής κοινότητας  Πολυπλατάνου, ενώ το κτίριο θα διαθέτει και κτηνιατρείο. Η κατασκευή του έργου αναμένεται να διαρκέσει επτά μήνες.

«Για πρώτη φορά επί της διοίκησής μας και μετά από πολλά χρόνια γίνεται ένα ουσιαστικό βήμα στην υλοποίηση των υποδομών για το θέμα των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Νάουσας», δήλωσε ο κ. Καρανικόλας.

«Το ζήτημα της διαχείρισης και φροντίδας των αδέσποτων ζώων είναι πολύ σοβαρό και μας απασχολεί από την αρχή της θητείας μας με ιδιαίτερη ευαισθησία αφενός σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια των δημοτών μας και αφετέρου στην τήρηση και εφαρμογή των όσων προβλέπει ο νόμος σχετικά με την προστασία των αδέσποτων ζώων», πρόσθεσε.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα