Δήμος Λαρισαίων: Κατάρτιση μητρώου εργοληπτών για έκτακτες ανάγκες

Για την κατάρτιση μητρώου εργοληπτών (εταιρειών – φυσικών προσώπων) για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή και την πραγματοποίηση έκτακτων εργασιών συντήρησης υποδομών αρμοδιότητας του Δήμου Λαρισαίων για το χρονικό διάστημα από 01/01/2023 έως 31/12/2023.

Ο Δήμος Λαρισαίων, σύμφωνα με την 985/2022 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, προβαίνει δια μέσου του αρμόδιου Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και στα πλαίσια του επιχειρησιακού σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας, σε δράσεις πρόληψης, ετοιμότητας, απόκρισης και αντιμετώπισης συνεπειών από φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές, σύμφωνα με τις διατάξεις (Ν.3013/2002, Π.Δ 145/2010, Ν.4662/2020).

Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό Πολιτικής Προστασίας εντάσσεται και η κατάρτιση Μητρώου Εργοληπτών.

Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής (διατίθεται έντυπο), οποιαδήποτε χρονική στιγμή έως 30-12-2022, στην οποία θα αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία τους. Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, Ιωνος Δραγούμη 1, 2ος Όροφος, Δημαρχείο, αυτοπροσώπως ή με τους παρακάτω τρόπους (ταχυδρομικά ή στο email: polprost@larissa.gov.gr).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2413 500311 – 216.

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με τα απαραίτητα έντυπα.

Για υποβολή αίτησης πατήστε εδώ

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα