Δήμος Κιλελέρ: Ασφαλτόστρωση δρόμων στη Γλαύκη & στο Μελισσοχώρι

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκαταστάσεις οδικών υποδομών σε προϋφιστάμενο ασφαλτοστρωμένο περιφερειακό δρόμο στη Γλαύκη, ο οποίος είχε υποστεί ζημιές λόγω της κίνησης σε αυτόν κυρίως αγροτικών μηχανημάτων και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες σε μη ασφαλτοστρωμένα τμήματα οδών στο Μελισσοχώρι.

Η κατασκευή του έργου που ολοκληρώθηκε πραγματοποιήθηκε από τον ανάδοχο σύμφωνα με τα καλύτερα, από επιστημονικής και τεχνικής άποψης, πρότυπα και υλικά. Ο ανάδοχος εφάρμοσε τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της μελέτης που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν, χωρίς κατ’ ανάγκη να περιορίζονται σε αυτά, χωματουργικές εργασίες και ασφαλτικά.

Η απαιτούμενη δαπάνη των εργασιών και για τα δύο έργα ανέρχεται σε 241.935,41 € και η δαπάνη για ΦΠΑ σε 58.064,50 €, ήτοι η συνολικά απαιτούμενη πίστωση είναι 299.999,91 €. Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αντιπροσωπεία από τον Δήμο Κιλελέρ στην οποία συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Τ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης και Αλ. Χονδρονάσιος, ο πρόεδρος της ΤΚ Γλαύκης Ι. Φροξυλιάς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κιλελέρ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα