Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Εργασίες ανάπλασης – συντήρησης οδικού δικτύου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα εργασιών ανάπλασης περιοχών και σχολικών συγκροτημάτων καθώς και συντήρησης οδών και πεζοδρομίων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες υπογειοποίησης των καλωδίων και τοποθέτησης φωτισμού αλλά και καλλωπισμού (δενδροφύτευση,) της νεοδιανοιγείσας οδού Ίωνος Δραγούμη στην Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων, από συνεργεία της Τεχνικής  Υπηρεσίας του Δήμου. Παράλληλα, συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας ξεκίνησαν τις εργασίες κατασκευής και συντήρησης πεζοδρομίων σε όλο το Δήμο.
Το μεγάλο έργο της ανάπλασης των εργατικών κατοικιών στην περιοχή των οδών Παπαφλέσα-Κέννεντυ-Πλαστήρα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Έχει ήδη ολοκληρωθεί σε μεγάλο μέρος του έργου η απομάκρυνση του εναέριου δικτύου ηλεκτροφωτισμού, έχουν τοποθετηθεί καθιστικά, έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση καινούργιου-χαμηλού δημοτικού φωτισμού, έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση πρασίνου (δένδρα, γκαζόν, πολυετείς θάμνοι και άνθη) αλλά και συστήματος άρδευσης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα