Βόρεια Εύβοια: Το masterplan με τα 71 έργα

71 έργα στη Βόρεια Εύβοια, που θα ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσα στην επόμενη διετία, περιλαμβάνει το masterplan του προγράμματος ανασυγκρότησης «Εύβοια Μετά», που δημοσιοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου.

Τα έργα που είναι προς δημοπράτηση έχουν συνολικό προϋπολογισμό 381,6 εκατ. ευρώ και μελέτες προϋπολογισμού 8,1 εκατ. ευρώ. Ανάμεσα τους ο νέος οδικός άξονας βόρειας Εύβοιας, τμήμα Ψαχνών – Στροφυλιάς. Το έργο είναι έτοιμο προς ένταξη στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομών – Μεταφορών 2021-2027 σε δύο φάσεις: πρώτα οι οριστικές μελέτες (5,5 εκατ. ευρώ) και στη συνέχεια η κατασκευή (230 εκατ. ευρώ), με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2029. Για το τμήμα Στροφυλιάς – Ιστιαίας και τις διακλαδώσεις του άξονα προς τις παραλιακές ζώνες προτείνεται η ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ των μελετών (2,3 εκατ. ευρώ) και ακολούθως του έργου, που όμως δεν έχει ακόμα προϋπολογιστεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε το ολοκληρωμένο πλάνο.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα