Βραβείο για το νέο κτήριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ Παπάγου

Σημαντική διάκριση απέσπασε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο του θεσμού «Best City Awards 2023». Στην κατηγορία «Δημοτικά Κτήρια» ο Δήμος έλαβε το «χρυσό» βραβείο για το νέο χώρο στέγασης Δημοτικών Πολυϊατρείων, ΚΑΠΗ και του ΚΕΠ Υγείας που ανεγείρει ο Δήμος στην Κοινότητα Παπάγου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Προσωπικά νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση για τη βράβευση του Δήμου μας γι’ αυτό το μεγάλο έργο. Από τη πρώτη στιγμή της σύλληψης της ιδέας μέχρι και όλες τις φάσεις υλοποίησής του το πιστέψαμε και επιμείναμε. Κλείσαμε τα αυτιά μας σε ανεύθυνες και ατεκμηρίωτες φωνές που το πολέμησαν μόνο και μόνο για αντιπολιτευτικούς λόγους. Το έργο αυτό, που βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης του, δεν ανήκει στον δήμαρχο, ούτε στη Δημοτική Αρχή. Ανήκει εξ ολοκλήρου στους συμπολίτες μας. Γι’ αυτούς έγινε, αυτούς εξυπηρετεί και όλοι θα αναγνωρίσουν τη μεγάλη συνεισφορά του στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής στον Δήμο μας. Συνεχίζουμε σταθερά με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης και την υποστήριξη των συμπολιτών μας».

Το βραβείο του Δήμου παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας, Μιχάλης Τράκας. Tα “Best City Awards”, όπως σημείωσε η δημοτική Αρχή, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν νέα έργα που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, προκειμένου οι πόλεις στην Ελλάδα να είναι ευφυείς, αειφόρες, και οικονομικά βιώσιμες διατηρώντας την κοινωνική τους συνοχή και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Το έργο

Το νέο κτίριο του Δήμου προβλέπεται να έχει τρεις ορόφους και roof garden με συνολική επιφάνεια 763,95 τ.μ. Θα διαθέτει επίσης δύο υπόγεια με θέσεις parking ενώ ο περιβάλλων χώρος του θα είναι 357,40 τ.μ.

Το πολυϊατρείο θα λειτουργεί σε 13 διαφορετικές αίθουσες όπου θα φιλοξενούνται ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων, όπως οδοντιατρικό, γυναικολογικό, παιδιατρικό, δερματολογικό, ΩΡΛ, ορθοπεδικό, καρδιολογικό, παθολογικό, νευρολογικό, ψυχιατρικό καθώς και χώροι ψυχολόγων και νοητικής ενδυνάμωσης.

Το ΚΑΠΗ θα περιλαμβάνει 7 ξεχωριστούς χώρους με αίθουσα εργοθεραπείας, εντευκτήρια, κουζίνες, καθιστικά, γραφεία και WC.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα