Βελτίωση των υποδομών ύδρευσης στην Αιγιάλη Αμοργού

Σε μια σημαντική απόφαση για την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης στην Αιγιάλη Αμοργού προέβη το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η επιχορήγηση του Δήμου Αμοργού μέχρι του συνολικού ποσού των 35.960€ για την κάλυψη της δαπάνης αντικατάστασης της αντλίας υψηλής πίεσης της μονάδας αφαλάτωσης της Αιγιάλης Αμοργού.

Η δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022 και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Αμοργού.

Ο δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του
προγράμματος μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Αμοργού. Ευχαριστώ τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ Γιάννη Πλακιωτάκη και τον γενικό φραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, για τη συνεχή στήριξη του αγώνας μας για μια καλύτερη Αμοργό».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα