Aυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος: Τρεις μήνες νωρίτερα ολοκληρωμένη η κατασκευή

Η ανάρτηση του υφυπουργού:

«Ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος, που είχε κολλήσει για χρόνια, είναι ήδη 3 μήνες πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η κατασκευή του.

-Η ολοκλήρωση της κατασκευής του φράγματος Πείρου – Παραπείρου διασφαλίζει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό για εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

-Τέλος, υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή της επιδομής – ηλεκτροκίνησης για τη διπλή σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Ροδοδάφνη-Ρίο και μ’ αυτό τον τρόπο κάνουμε πλέον ένα ουσιαστικό βήμα ώστε να φτάσει το τρένο στο λιμάνι της Πάτρας.

Αυτά είναι τα τρία έργα που επισκεφθήκαμε σήμερα στην #Αχαΐα με τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis και επιβεβαιώνουν ότι με την πολιτική μας βελτιώνουμε στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύουμε την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα