Ασπρόπυργος: Ανακατασκευή της οδού που συνδέει τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ (Ειρήνης) με την έξοδο 4 της Αττικής Οδού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σύμφωνα με τις προδιαγραφές το πρώτο τμήμα του έργου «Οδοποιία στις εκτός σχεδίου περιοχές-(Ανώνυμη οδός, Λ.ΝΑΤΟ-Αττική Οδός & Οδός Νέας Ζωής) που αφορά την ανακατασκευή ενός από τους σημαντικότερους οδικούς άξονες για την ασφαλή κυκλοφοριακή λειτουργία της πόλης του Ασπρόπυργου. Το έργο αποτελεί υλοποίηση της Σύμβασης Δωρεάς Υπηρεσίας που υπέγραψε η Ανώνυμη Εταιρεία υπό την επωνυμία «Ηλεκτρική Διασύνδεση Κρήτης- Αττικής Αριάδνη Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Ειδικού Σκοπού» με τον διακριτικό τίτλο: «Αριάδνη Interconnection Μονοπρόσωπη ΑΕΕΣ» και του Δήμου Ασπροπύργου, μετά από τεκμηριωμένη πρόταση του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου προς την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η ανακατασκευή της οδού που συνδέει τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ (Ειρήνης) με την έξοδο 4 της Αττικής Οδού, που αποτελεί τη βασική οδό μετάβασης στην Αττική Οδό από τον Ασπρόπυργο, τον εμπορευματικό σταθμό του Ο.Σ.Ε και την περιοχή των Logistics. Η οδός παραδόθηκε στον Δήμο από τον Ο.Σ.Ε. πριν 13 χρόνια και ήδη εδώ και αρκετά χρόνια λόγω της υπερ-βαραίας κυκλοφορίας υπήρχαν εκτεταμένες σοβαρές βλάβες στο οδόστρωμα, το οποίο οι Υπηρεσίες του Δήμου  συντηρούσαν συνεχώς με πολύ σημαντική οικονομική επιβάρυνση. Πραγματοποιήθηκαν πέραν των άλλων, σημαντικές εργασίες αποκατάστασης, όπως η τοποθέτηση ειδικού πλέγματος και τροποποιημένης ασφάλτου, ώστε να διορθωθούν δομικά και επιφανειακά προβλήματα του οδοστρώματος και η διαγράμμιση με ψυχροπλαστικά χρώματα.

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία «Αριάδνη» για την αγαστή συνεργασία ανέφερε σχετικά: «Σήμερα πετύχαμε, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο Ασπροπύργου, να παραδώσουμε στην κυκλοφορία έναν οδικό άξονα, που επί σειρά ετών κατέγραφε σοβαρά ατυχήματα και επιβάρυνε τον δημοτικό προϋπολογισμό, με τις συνεχείς επεμβάσεις των τεχνικών υπηρεσιών. Η μετάβαση οχημάτων προς και από την έξοδο 4 της Αττικής Οδού μέσω της Λεωφόρου ΝΑΤΟ θα γίνεται πλέον με ασφάλεια και χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα