Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ποια έργα θα δημοπρατηθούν

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε τη Τρίτη 30 Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για το έργο της παράκαμψης Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι του δρόμου Ριζόμυλος – Κορώνη, στη Μεσσηνία, που αφορά στη διέλευση του δρόμου από την περιοχή της αρχαίας ακρόπολης του Πεταλιδίου, με προϋπολογισμό περί τα 15 εκ ευρώ, σε εφαρμογή σχετικής απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Ακόμα, στη συνεδρίαση του σώματος εγκρίθηκε η ανάδειξη προσωρινού αναδόχου κατασκευής του με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ έργου αποκατάστασης της βατότητας οδών στις κοινότητες Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας, στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, καθώς και η ανάδειξη οριστικού μειοδότη στο α) με προϋπολογισμό 240.000 ευρώ έργο οριστικής αποκατάστασης της βατότητας των σημείων των καταπτώσεων στην περιοχή Φαλαισίας της επαρχιακής οδού Μεγαλόπολης – Φαλαισίας και β) με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ συντήρησης, αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης της επαρχιακής οδού Ανω Δολιανά – Ανω Κούτρουφα.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την δημοπράτηση, α) για το προϋπολογισμού 120.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της 35ης επαρχιακής οδού, στο τμήμα εντός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Κέντρου, στον Δήμο Δυτικής Μάνης και β) το προϋπολογισμού 120.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της 36ης επαρχιακής οδού Σωτηριάνικα – Αλτομυρά – Πηγάδια, στον Δήμο Δυτικής Μάνης επίσης.

Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διαγωνισμού του με προϋπολογισμό 237.145,40 ευρώ έργου που αφορά στην διαμόρφωση της εισόδου στο κτήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Μολάων ώστε να δημιουργηθεί πρόσβαση για άτομα με αναπηρία.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα