Αντιπλημμυρικό έργο αξίας 715.434 ευρώ στη Καισαριανή

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση αντιπλημμυρικού έργου, προχώρησε ο δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος. Θα υλοποιηθεί στην οδό Γρηγορίου Θεολόγου, ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 715.434 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο αφορά στην τοπική τροποποίηση του υφιστάμενου δικτύου ομβρίων και στην ενίσχυσή του με επιπλέον φρεάτια υδροσυλλογής σε όσα σημεία έχει διαπιστωθεί συγκέντρωση μεγάλου όγκου νερού, ενώ θα γίνουν και οι απαραίτητες παρεμβάσεις σε κάθετους δρόμους.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συνολική ανάπλαση της οδού Γρηγορίου Θεολόγου με νέα ασφαλτόστρωση, ανακατασκευή των πεζοδρομίων με οδεύσεις για ΑμΕΑ και διαβάσεις πεζών, περαιτέρω ενίσχυση του οδοφωτισμού με τοποθέτηση φωτιστικών νέας τεχνολογίας, καθώς και τόνωση του πρασίνου με νέες φυτεύσεις. Ακόμη, θα δημιουργηθούν ζώνες στάθμευσης οχημάτων, καθώς με την ανάπλαση των πεζοδρομίων θα μετατοπιστούν και τα ρείθρα της δεξιάς πλευράς του δρόμου.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα