Αντιπλημμυρικά έργα στην Π.Ε. Μεσσηνίας – Ανοιχτός Διαγωνισμός

1.Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών: «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2023)» με προϋπολογισμό 300.000,00 ΕΥΡΩ (με ΦΠΑ)

 2Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από το χώρο «Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)- Προμήθειες και Υπηρεσίες – Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί της πύλης www.promitheus.gov.gr για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό με συστημικό κωδικό 193807 και από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου http://ppel.gov.gr/.

3. Ως ημερομηνία λήξης παραλαβής των προσφορών ορίζεται η 19-06-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16.

4. Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 22-06-2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 μ.μ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα