Ανακατασκευή καλντεριμιού στο Βότση της Αλοννήσου

Tο παραδοσιακό καλντερίμι στο Βότση της Αλοννήσου ανακατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 134.807 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020. Το καλντερίμι είναι  συνολικού μήκους 145 μ.  και συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ  μαζί με τα σκαλοπάτια που οδηγούν στη θάλασσα. Στο έργο εντάσσεται  και η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης και ηλεκτροφωτισμού που διέρχεται από το καλντερίμι, η κατασκευή του οποίου αποτελεί χωριστό έργο, εκτελούμενο από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

«Τα δημόσια έργα είναι μια καθημερινή μάχη δυσκολιών. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε πρωτόκολλα ενεργειών και συνεργασιών που με σταθερά βήματα  οδηγούν στην υλοποίηση  έργων. Χρειάζεται  επιτάχυνση  διαδικασιών, γιατί οι εποχές αλλάζουν. Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, υπογράψαμε τη σύμβαση και ανακατασκευάζουμε το καλντερίμι στο Βότση για την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και την ασφαλή μετακίνηση των πεζών» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα