Αναβάλλεται για την 1η Φεβρουαρίου 2022 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ

Για την 1η Φεβρουαρίου 2022 αναβάλλεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ για την πρώτη ειδικότητα: «Υπεύθυνος εφαρμογής πυροπροστασίας κτιρίου συνήθων χρήσεων».

Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά και μετά το πέρας των μαθημάτων ακολουθούν γραπτές εξετάσεις, η επιτυχής περαίωση των οποίων οδηγεί στη λήψη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ.

Δείτε το πρόγραμμα και πως μπορείτε να συμμετέχετε ΕΔΩ.

Στόχοι του προγράμματος:

Με την επιτυχή ολοκλήρωση οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις και κατανόηση των εννοιών πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, μελετών, σχεδίων, τεχνικών και νομοθεσίας σε κτίρια γραφείων,  μικρομεσαίες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές εγκαταστάσεις, σε οργανισμούς και θα μπορούν να οργανώνουν και να εκπαιδεύουν ομάδες πυρόσβεσης.

Σημαντικό!

Οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε ενδιαφερόµενος/νη επιθυµεί να συµµετάσχει στο πρόγραμμα πρέπει να συµπληρώσει και να υπογράψει τη σχετική «ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΠΥΚΑ με τίτλο «ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΥΝΗΘΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ».
Αφού συμπληρώσετε την αίτηση μπορείτε να τη στείλετε στο contact@elipyka.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ στο elipyka.org/ekpaideusi/

Λίγα λόγια το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ

Σκοπός του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ είναι η συμβολή στη διαμόρφωση και τήρηση, μέσω μηχανισμών ελέγχου, προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας, όπως επίσης η μελέτη και η ανάπτυξη προτάσεων για τη βελτίωσή τους, ώστε να αποτρέπονται/μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές.

Περισσότερες πληροφορίες στο: elipyka.org

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα