Αναβάθμιση Συνοικιακών Χώρων Άθλησης και Αναψυχής στον Δήμο Ωρωπού

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αναβάθμισης Συνοικιακών Χώρων Άθλησης και Αναψυχής στον Δήμο Ωρωπού» που περιλαμβάνει ανακαίνιση και ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα χωριά του Δήμου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 970.000 Ευρώ και περιλαμβάνει την ανακατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις. Προβλέπεται τοποθέτηση νέων χλοοταπήτων και ειδικών πλαστικώνδαπέδων, περιφράξεων, νέων τερμάτων, μπασκετών, στυλοβατών, φιλέδων βόλεϊ και τένις, νέοι φωτισμοί, διαγραμμίσεις αγωνιστικών χώρων κ.α.

«Μπαίνει στη φάση υλοποίησης άλλο ένα ακόμα έργο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών και ειδικά των παιδιώ ντο οποίο αποτελούσε δέσμευση για τη δημοτική Αρχή. Το έργο περιλαμβάνει αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Συνεχίζουμε. Ο Δήμος Ωρωπού αλλάζει…», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα