Ακόμη δυο βραβεύσεις για την Europa στα Sales Excellence Awards

Τα καλά αποτελέσματα και οι βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές αναγνωρίζονται με δύο ακόμη βραβεύσεις για την Europa στα Sales Excellence Awards 2022.

H Europa κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία “Β2Β Πωλήσεις στους κλάδους Εμπόριο-Βιομηχανία” για τα εξαιρετικά αποτελέσματα πωλήσεων που εμφάνισε το 2021,και Bronze Βραβείο στην κατηγορία “Εξυπηρέτηση – Ικανοποίηση Πελατών”, μια κατηγορία στην οποία σταθερά αναγνωρίζεται η ανωτερότητα της Europa. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Teatro Athens, τα βραβεία παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος κος Ανέστης Τάρλας.

Στην υποψηφιότητα που αφορούσε στην κατηγορία “B2BΠωλήσεις στους κλάδους Εμπόριο-Βιομηχανία”, η Europa είχε να επιδείξει τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε πανελλαδικό επίπεδο, με αιχμή του δόρατος την ανάπτυξή της στην Επαρχία. Μέσω ενός πολύπλευρου σχεδίου και επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές, η Europa κατάφερε να έχει μεγάλη ανάπτυξη, συμπεραίνοντας με ασφάλεια ότι έχει ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό της ανταγωνιστική της θέση και τα μερίδια αγοράς της.

Παράλληλα στο επίπεδο της κατηγορίας “Εξυπηρέτησης – Ικανοποίησης Πελατών” η Europa έχει καταφέρει να λαμβάνει βραβεύσεις για συνολικά περισσότερα από 3 χρόνια. Η εξυπηρέτηση του πελάτη, η ποιοτική ανωτερότητα προϊόντων και υπηρεσιών, οι άρρηκτοι δεσμοί με τους πελάτες κάθε κατηγορίας, είναι τα ανταγωνιστικά στοιχεία εκείνα που έχουν φέρει την Europa στην κορυφή.

Η Europa για ακόμη μια χρονιά συνεχίζει δυναμικά να λαμβάνει πρωτιές σε όλα τα επίπεδα. Οι βραβεύσεις είναι η έμπρακτη αναγνώριση της σωστής στρατηγικής σχεδίασης και εφαρμογής που έχει ακολουθήσει η εταιρεία σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα