Έτοιμο το πρώτο σύγχρονο πάρκο σκύλων στη Χαλκίδα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δημιουργίας το πρώτου σύγχρονου Πάρκου δραστηριοτήτων για σκύλους, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα και είναι πλέον έτοιμο για χρήση από τους τετράποδους φίλους.

H παρουσίαση του πάρκου στους Ζωοφιλικούς Συλλόγους και σε εθελοντές ζωόφιλους έγινε από τη δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και αρμόδιους υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται με την ευζωία και την ποιότητα ζωής των αδεσπότων.

Σε έναν πρότυπο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με περίφραξη και ξύλινες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία), τα κατοικίδια θα μπορούν να τρέχουν, να παίζουν, να εκτονώνονται και να εκπαιδεύονται με ασφάλεια, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αναπτύσσουν ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ τους και να απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Ο καθαρισμός του πάρκου θα είναι τακτικός και στον χώρο υπάρχει βρύση και καλαθάκια για την περισυλλογή των ακαθαρσιών των σκύλων.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα