Έργο βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Θηβαίων

Υπεγράφη στο Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Θηβαίων η Σύμβαση Κατασκευής για το έργο «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΕ ΘΗΒΑΣ 2021», συνολικού προϋπολογισμού 549.836,32 ευρώ από τον Δήμαρχο, κο Γεώργιο Δ. Αναστασίου ως νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων και τον κο Ανδρέα Κατσόγιαννη, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΤΕ».

Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ και είναι εγγεγραμμένο στο τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του Δήμου και στον ΚΑΕ 30.7323.63 με πίστωση ποσού 573.655,11 ευρώ για το έτος 2023.

Ο Δήμος Θηβαίων ως Κύριος του Έργου (Κ.Τ.Ε.) αναθέτει το έργο «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΕ ΘΗΒΑΣ 2021» στην προαναφερθείσα εταιρεία η οποία αποδέχεται ανεπιφύλακτα την ανάθεση αυτή καθώς και αναλαμβάνει την εκτέλεση κατασκευής του.

Ο δήμαρχος Θηβαίων σε σχετική δήλωσή του αναφέρθηκε εμφατικά στη σημαντικότητα του έργου που θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την υφιστάμενη κατάσταση των δρόμων, τις κακοτεχνίες και τις παραφθορές τους.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα