Έργο αγροτικής οδοποιίας στην Ανάφη – Σε εξέλιξη διαγωνισμός

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», εντάχθηκε το έργο αγροτικής οδοποιίας δύο οδικών τμημάτων της Ανάφης, συνολικού ποσού 2.318.000,00 ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος  του νησιού Ιάκωβος Ρούσσος, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για την ανάδειξη αναδόχου, ορίζεται η 02/05/2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Το έργο «Αγροτική Οδοποιία δύο οδικών τμημάτων στη νήσο Ανάφη», το οποίο εντάχθηκε, αξιολογήθηκε με βάση το στάδιο ωριμότητάς του αλλά και το αναμενόμενο όφελος για τους κατοίκους και επισκέπτες της Ανάφης, σημειώνει ο Ι. Ρούσσος.

Αφορά στις ασφαλτοστρώσεις των εξής τμημάτων οδοποιίας:

  • Άξινα – Πλάτανος – Βρύση
  • Ελικοδρόμιο – Σταυρός

Ο δήμαρχος Ανάφης, απευθύνοντας ευχαριστίες σε  όσους συνέβαλαν και εργάσθηκαν, για την επίτευξη του στόχου ένταξης, ενός τόσο σημαντικού έργου για το νησί, σημειώνει ότι η υλοποίησή του θα ωφελήσει ποικιλοτρόπως την αναπτυξιακή πορεία του. «Ευελπιστούμε στην ανάδειξη αναδόχου με στόχο την άμεση έναρξη υλοποίησης του έργου», καταλήγει.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα