Έργα ύδρευσης άνω των 2 εκ. ευρώ στον Δήμο Αμοργού

Την ένταξη σε χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ με στόχο την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης ανακοίνωσε ο Δήμος Αμοργού.

Αναλυτικότερα πρόκειται για την «Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης στην περιοχή «Αγ.Παύλος» στην Αιγιάλη, προϋπολογισμού 737.000 €. Το έργο αφορά στην κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης χωρητικότητας 1000κμ, ενώ προβλέπεται πέραν της σύνδεσής του (μήκους περίπου 1 χλμ) στο υφιστάμενο δίκτυο, επέκταση του δικτύου ύδρευσης της περιοχής σε μήκος περίπου 600μ.

Επίσης εντάσσεται η «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας δημοτικών σημείων υδροληψίας Δήμου Αμοργού», προϋπολογισμού 1.411.563,72 € και αφορά σε προμήθεια και εγκατάσταση 37 Τοπικών Σταθμών Ελέγχου (ΤΣΕ), καθώς και του απαιτούμενου εξοπλισμού αυτών, στα δημοτικά σημεία υδροληψίας (γεωτρήσεις – αντλιοστάσια – δεξαμενές), για τον πλήρη έλεγχο των εξωτερικών δικτύων.

Τα δύο έργα περιλαμβάνονται στην Πράξη «Ανάπτυξη υποδομών ύδρευσης Δήμου Αμοργού» με Κωδικό ΟΠΣ 5157563 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Ο δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη και αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στο νησί μας, διεκδικώντας και υλοποιώντας σημαντικά έργα ύδρευσης. Στοχεύουμε στην πρόσβαση όλων στο αγαθό του νερού αλλά και στη λελογισμένη χρήση  μέσω της σωστής διαχείρισης του δικτύου. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο Δήμο και τους υπηρεσίες των αρμόδιων υπουργείων. Συνεχίζουμε δυναμικά για την Αμοργό μας».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα