Έργα στα σχολεία Παπάγου – Χολαργού προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ

Εντατικές είναι οι εργασίες που διενεργούνται από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, σε πολλά επίπεδα, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, για την καλύτερη προετοιμασία των σχολείων εν όψει της νέας περιόδου που αρχίζει τη Δευτέρα 12/9, με στόχο της διοίκησης να είναι όλα έτοιμα όταν χτυπήσει το «πρώτο κουδούνι».  Η Υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησε στον καθαρισμό των αύλειων χώρων με πλυστικά μηχανήματα, ενώ γίνονται και αντίστοιχες εργασίες στους εσωτερικούς χώρους. Παράλληλα, 36 σχολικοί καθαριστές τοποθετήθηκαν στα σχολεία της περιοχής, προκειμένου, όπως ανέφερε η δημοτική Αρχή, να συμβάλλουν στην προετοιμασία αυτών.

Η Διεύθυνση Πρασίνου, με βάση την ίδια ενημέρωση, κλαδεύει και καλλωπίζει δένδρα και κήπους, ενώ γίνονται ελαιοχρωματισμοί σε χώρους που παρουσίαζαν πρόβλημα. Επίσης, ειδικά συνεργεία, όπως τόνισε η σχετική ανακοίνωση, φροντίζουν για την απόφραξη φρεατίων και αποχετεύσεων ενώ διενεργούνται απολυμάνσεις των χώρων, μυοκτονίες και απεντομώσεις.  Ιδιαίτερη σημασία, σύμφωνα με τη διοίκηση, έχει δοθεί στην στατικότητα των κτιρίων και γι’ αυτό διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Παράλληλα, υπογραμμίστηκε ότι έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές σε εγκαταστάσεις πυρόσβεσης στο πλαίσιο σύγχρονων προδιαγραφών. Σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις θέρμανσης, με βάση την ίδια ενημέρωση, ειδικά συνεργεία προχώρησαν σε καθαρισμό δεξαμενών πετρελαίου – όπου υπάρχουν -, καθώς και σε συντήρηση εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και κλιματιστικών μονάδων.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προχωρεί σε αυτές τις εργασίες προσφέροντας στην εκπαιδευτική κοινότητα τις καλύτερες συνθήκες για την εκπαίδευση της νεολαίας, θυμίζοντας ότι πρόσφατα ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, υπέγραψε τις συμβάσεις για επιπλέον έργα στα σχολεία της περιοχής, προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ.  «Eίναι εξάλλου εμφανές ότι τα σχολεία της πόλης βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο αναφορικά με την ποιότητα των υποδομών τους», υπογράμμισε η δημοτική Αρχή, καταλήγοντας: «Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά, με την δέσμευση ότι θα είμαστε πάντα παρόντες για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα