Έργα οδοποιίας στην Αιγιάλεια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας που εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Τη Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης βρέθηκε στην περιοχή της Αιγιάλειας και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών συντήρησης – αποκατάστασης και άρσης της επικινδυνότητας στο εθνικό οδικό δίκτυο της Αχαΐας.

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο και τον βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάνο Σακελλαρόπουλο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας δημήτρη Καλογερόπουλο και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης που εκτελούνται από την Περιφέρεια  στην οδό Κορίνθου σε μήκος περίπου 1,5 χλμ, οι οποίες μάλιστα ξεκίνησαν σε συνεννόηση με τον Δήμο,  αφού ολοκληρώθηκε το αποχετευτικό έργο της ΔΕΥΑ Αιγιάλειας.

«Είναι σημαντικό τα έργα να αρχίζουν και να τελειώνουν στο σωστό χρόνο. Βήμα – βήμα προχωράμε και στην Αιγιάλεια για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Φαρμάκης  κι επεσήμανε ότι μέσα σε λίγους μόνο μήνες υπεγράφησαν τρεις συμβάσεις ύψους 7,7 εκ. ευρώ, που αποκαθιστούν την βατότητα στην Αιγιάλεια.

«Οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδικού δικτύου είναι σημαντική παράμετρος ανάπτυξης, αφού όχι μόνο καθιστούν πιο ασφαλείς τις ενδοπεριφερειακές μετακινήσεις, αλλά βελτιώνουν την προσβασιμότητα και αυξάνουν την επισκεψιμότητα» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης, σημειώνοντας ότι αντίστοιχη μέριμνα επιδεικνύεται και για τους ορεινούς οικισμούς, καθώς στα  έργα που έχουν συμβασιοποιηθεί περιλαμβάνεται και η 22α επαρχιακή οδό Διακοπτού – Καλαβρύτων.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα