Έργα άνω των 6 εκ. ευρώ στην Π.Ε. Πρέβεζας

Ένα «πακέτο» έργων για την Π.Ε. Πρέβεζας, των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ, περιλαμβάνονται στις αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία συνεδρίασε με την προεδρία του εριφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη τη Τετάρτη 17 Μαϊου.

Πρόκειται για τρία μεγάλα, όπως το δίκτυο ποδηλατοδρόμων (Ιόνια Διαδρομή), η κατασκευή κόμβων σε Λούρο- Γοργόμυλο και η αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης στη περιοχή Νικόπολης, αλλά και μικρότερα, όπως η απομάκρυνση του αμιάντου από κτίσματα του πρώην στρατοπέδου Δούκα και η καταπολέμηση του δάκου στα ελαιόδεντρα.

Αναλυτικά:

Αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος για την «Κατασκευή κύριας διαδρομής δικτύου ποδηλατοδρόμων Π.Ε. Πρέβεζας (Ιόνια Διαδρομή)», προϋπολογισμού € 3.661.904,95. Ανάδοχος:  SABO A.E.

Εγκρίθηκε η διαδικασία για τη δημοπράτηση των έργων

«Κατασκευή κόμβων στην διασταύρωση της επαρχιακής οδού 8 (Λούρος – Πολυστάφυλο) και στο Γοργόμυλο ΠΕ Πρέβεζας» προϋπολογισμού 1.380.000 ευρώ.

-«Άμεση αποκατάσταση αγωγού ύδρευσης Λευκάδας στην περιοχή παράκαμψης Νικόπολης», προϋπολογισμού € 998.515,80 (έργο που είναι απαραίτητο για να συνεχιστεί το μεγάλο οδικό έργο της παράκαμψης)

-Αναδείχτηκε οριστικός ανάδοχος για το έργο: «Απομάκρυνση αμιάντου των κτισμάτων του πρώην στρατοπέδου Δούκα στην Πρέβεζα», προϋπολογισμού € 100.000. Ανάδοχος: POLYECO A.E.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα