Έπεσαν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου του Μενιδίου Αμφιλοχίας

Ολοκληρώνεται το αποχετευτικό δίκτυο του οικισμού Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας ύστερα και από την υπογραφή της σύμβασης, στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, τον δήμαρχο Αμφιλοχίας, Γιώργο Κατσούλα και τον κατασκευαστή του έργου.

Ειδικότερα πρόκειται για την ολοκλήρωση του υποέργου «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης Μενιδίου» του έργου «Αποχέτευση και επεξεργασία Λυμάτων Μενιδίου» το οποίο έχει δημοπρατηθεί. Η αναγκαιότητα κατασκευής των υπόλοιπων τμημάτων έγκειται στην ολοκλήρωση του δικτύου ακαθάρτων ώστε ο οικισμός να αποκτήσει σε όλες τις διανοιγμένες οδούς του, αγωγούς για τη μεταφορά των λυμάτων στις υπο κατασκευή ΕΕΛ Μενιδίου , για την προστασία του Αμβρακικού Κόλπου.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την προστασία της δημόσια υγείας, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής, αλλά και του περιβάλλοντος συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Η συνολική διάρκεια του έργου είναι 6 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα