Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ξάνθης

Στην αντικατάσταση του ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης (γήπεδο Ασπίδας), αλλά και στη δημιουργία ενός υπαίθριου χώρου άθλησης για ενηλίκους προχωρά η δημοτική Αρχή. Ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης υπέγραψε στις 16/09 τη σχετική σύμβαση.

Η προμήθεια αφορά στην αντικατάσταση του παλιού φθαρμένου συνθετικού τάπητα, σε έκταση περίπου 6.950 τ.μ., που περιλαμβάνει την αποξήλωση του υπάρχοντος, την προμήθεια, μεταφορά και την τοποθέτηση του νέου τάπητα. Στην ίδια σύμβαση περιλαμβάνεται, σε χώρο κοντά στο ΔΑΚ, η δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου για ενήλικες. Φορέας χρηματοδότησης της σύμβασης είναι το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ίδιοι πόροι του Δήμου Ξάνθης.

«Η αναβάθμιση και δημιουργία χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας, με σύγχρονες προδιαγραφές και με όλους τους κανόνες ασφάλειας, αποτελούν βασική προτεραιότητά μας. Με έργα και δράσεις ενισχύουμε τον τομέα άθλησης και ψυχαγωγίας που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της νεολαίας μας και προσφέρει διέξοδο και ευεξία στους μεγαλύτερους συμπολίτες μας», τόνισε ο δήμαρχος.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα