Το CAT Magazine σας εύχεται καλές γιορτές

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, σας στέλνουμε τις ευχές μας με ένα νέο CAT Magazine αφιερωμένο εξολοκλήρου στη βιωσιμότητα. Τι καλύτερο, από την ενεργό φροντίδα του πλανήτη μας, για ένα μέλλον με διάρκεια και αειφορία. Η κατάσταση είναι στα χέρια μας.

Η ίδια η εξέλιξη του πολιτισμού και η πρόοδος της ανθρωπότητας έχει οδηγήσει τη γη σε φθορά, η οποία ολοένα και «βαθαίνει» αφήνοντας τα σημάδια της εμφανή και στην καθημερινότητά μας. Ευτυχώς, η κινητοποίησή μας είναι πλέον δυναμική και βασιζόμενοι στην ευφυΐα, που μας προσφέρει η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας, τοποθετούμαστε με έξυπνες λύσεις, που εξασφαλίζουν βιωσιμότητα.

Είτε πρόκειται για βιώσιμες πηγές καυσίμων, που συντείνουν σημαντικά στην απανθρακοποίηση, είτε για ανακύκλωση και αξιοποίηση περιττού υλικού, βρίσκουμε εναλλακτικές λειτουργικές προτάσεις, που συμβάλλουν δυναμικά στην «πράσινη» διαχείριση του πλανήτη. Η ουσιαστική εκπαίδευση για ένα βιώσιμο μέλλον ξεκινά από τις μεγάλες εταιρίες με όραμα, όπως η Caterpillar.

Η Caterpillar λόγω του διευρυμένου ορίζοντα που έχει αποκτήσει χάρη στην πολυετή και πλούσια εμπειρία πάνω στο βαρύ εξοπλισμό και την ενέργεια είναι σε θέση να προτείνει εξειδικευμένα εργαλεία για λελογισμένη και ελεγχόμενη χρήση του εξοπλισμού, η οποία εξοικονομεί καύσιμα και συμβάλλει στη μείωση εκπομπών.

Όλες οι «πράσινες» τάσεις και οι «έξυπνες» εφαρμογές, για παραδείγματα οικιακής χρήσης αλλά και επιχειρηματικής δραστηριότητας, συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το τεύχος!

Μείνετε συντονισμένοι για ένα μέλλον…με μέλλον!

Επιχειρηματικές ειδήσεις μ΄ένα κλικ στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα