Σύντομα η δημοπράτηση για την ανακατασκευή της πλατείας των Φιλιατρών

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανακατασκευή της πλατείας των Φιλιατρών, μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, στη Μεσσηνία.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, η μελέτη του εν λόγω έργου – προϋπολογισμού 3.286.000 ευρώ, η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του υπουργείου Εσωτερικών- αναμορφώθηκε από την Περιφέρεια σύμφωνα και με τις υποδείξεις που έγιναν από το ΚΑΣ και η εκτίμηση είναι ότι σύντομα θα υπάρξει δημοπράτηση.

Υπογράμμισε, ωστόσο, ο περιφερειάρχης ότι η Περιφέρεια, ως ο φορέας υλοποίησης του εν λόγω έργου, δεν θα προβεί στην υλοποίησή του στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι και πάλι αυτό δεν τυγχάνει αποδοχής από την τοπική κοινωνία -“η Περιφέρεια δεν έχει κανέναν λόγο να έλθει σε αντιπαράθεση ή σε σύγκρουση με την τοπική κοινωνία” σημείωσε ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση, η πίστωση θα κατευθυνθεί σε άλλο έργο.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα