Συμβάσεις έργων 1,5 εκ. ευρώ στη Λακωνία – Τι περιλαμβάνουν

Προγραμματικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.569.800 ευρώ για έργα στη Λακωνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη- υπέγραψε, με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του δήμου της λακωνικής πρωτεύουσας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, α) για την συντήρηση του οδικού δικτύου του δήμου, έργο προϋπολογισμού 630.000 ευρώ, β) για την συντήρηση του οδικού δικτύου Αρνας – Αγίου Νικολάου – Καστάνιας, έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Υπέγραψε επίσης προγραμματική μεταξύ της Περιφέρειας και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης για τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων του δήμου, έργο προϋπολογισμού 65.000 ευρώ.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε με τον δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης με αντικείμενο την συντήρηση του οδικού δικτύου του εν λόγω δήμου, έργο με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.

Ακόμα, υπεγράφη από τον περιφερειάρχη τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του υπουργείου Πολιτισμού και της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, για την συντήρηση του ζωγραφικού διακόσμου του καθολικού της Μονής Ζωοδόχου Πηγής Καστρίου, έργο με προϋπολογισμό 24.800 ευρώ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα