Προκήρυξη δύο νέων έργων στον Δήμο Μαλεβιζίου

Δύο ακόμη έργα ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών μονάδων του Γαζίου αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, καθώς προκηρύχθηκαν οι σχετικοί διαγωνισμοί από τον Δήμο Μαλεβιζίου. Πρόκειται για την ενεργειακή αναβάθμιση στο Γυμνάσιο Γαζίου με προϋπολογισμό 368.000 ευρώ  και την ενεργειακή αναβάθμιση στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου με προϋπολογισμό 147.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των μελετών προβλέπεται αντικατάσταση των δικτύων θέρμανσης και συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης, τοποθέτηση φωτιστικών τύπου LED,  εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στο δώμα των  κτιρίων με σύστημα Net metering, ενώ παράλληλα στο κτίριο του Γυμνασίου Γαζίου τοποθετούνται θερμοπροσόψεις καθώς και νέα κουφώματα και πόρτες στις αίθουσες.

Τα δύο έργα είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) της Περιφέρειας Κρήτης. Υπενθυμίζεται πως ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες στο πλαίσιο έργων ενεργειακής αναβάθμισης στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο Τυλίσου, στο Δημοτικό Σχολείο Ροδιάς και στο Δημοτικό Σχολείο Μαράθου.

Δείτε προκήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας για την σύναψη Ηλεκτρονικής Δημόσιας Σύμβαση Έργου για την ανάθεση του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2ου & 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΖΙΟΥ»

Δείτε προκήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας για τη Σύναψη Ηλεκτρονικής Δημόσιας Σύμβασης Έργου για την ανάθεση του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου Γαζίου».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα