ΟΣΕΤΕΕ: Όχι στις απολύσεις στη ΔΕΣΦΑ

Με αφορμή την απόλυση τριών εργαζομένων από τη διοίκηση του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΤΕΕ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος καταδικάζει την απόπειρα επίρριψης ευθυνών σε εργαζόμενους και κατασκευής ενόχων που μοναδικό σκοπό έχει την δημιουργία κλίματος εκφοβισμού με ανεπίτρεπτες τακτικές από τη διοίκηση της εταιρείας ΔΕΣΦΑ.

Είμαστε αλληλέγγυοι στις κινητοποιήσεις του Πανελλήνιου Σωματείου της ΔΕΣΦΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας καθώς, ενώ οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι έλαβαν τα εύσημα για την άμεση επέμβασή τους, προκειμένου να σταματήσουν την κυβερνοεπίθεση, ώστε να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καλούνται από την διοίκηση της εταιρείας να πληρώσουν το μάρμαρο των παραβλέψεων και της ολιγωρίας της ιεραρχίας και των «εξειδικευμένων». Η διοίκηση της εταιρείας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες της. Είναι ανεπίτρεπτο να μετατίθενται οι ευθύνες από τους χρυσοπληρωμένους συμβούλους και να στοχοποιούνται οι εργαζόμενοι για να γίνουν τα εξιλαστήρια θύματα της εταιρείας.

Η ΟΣΕΤΕΕ θα παρακολουθεί την υπόθεση σε συνεργασία με την ΠΟΕ και τον ΠΣ ΔΕΣΦΑ και θα συμμετέχει σε όλες τις ενέργειες αποκατάστασης και στήριξης των συναδέλφων μας».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα