ΟΣΕΤΕΕ – Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πρέβεζας: Αυτοψία στο οδικό Έργο Άκτιο – Λευκάδα

Σε καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας στο τεχνικό έργο Άκτιο-Λευκάδα προέβη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πρέβεζας σε συνεργασία με το σωματείο Χειριστών Νομού Πρέβεζας.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, το σωματείο και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΤΕΕ) και Γραμματέα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία της ΓΣΕΕ Ανδρέα Στοϊμενίδη και επισκέφθηκαν μαζί του το εργοτάξιο με βάση αυτές τις καταγγελίες.

Πραγματοποίησαν συνάντηση με την ομάδα διοίκησης  και τους εργοταξιάρχες της αναδόχου εταιρείας. Από πλευράς του κ. Δρίβα (Άκτωρ) και του κ. Σβόλου (Αίγιστος) δόθηκαν απαντήσεις και δεσμεύτηκαν για βελτίωση τόσο στο μισθολογικό όσο και στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

«Το ΕΚ Πρέβεζας ευχαριστεί τον Ανδρέα Στοϊμενίδη για τη συμπαράσταση και τη συνεισφορά του στο να έχουμε θετική εξέλιξη στα προβλήματα των εργαζομένων», καταλήγει η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου νομού Πρέβεζας.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα