Η Elec.tec αλλάζει όνομα…ENERGIA.TEC

Η εξειδικευμένη διεθνής έκθεση για:

  • Ηλεκτρολογικό υλικό
  • Φωτισμό
  • Συστήματα ασφαλείας
  • Ηλεκτροκίνηση

Πιο πλήρης, πιο σύγχρονη, πιο διευρυμένη και απολύτως στοχευμένη!
Παρατηρούμε, αφουγκραζόμαστε, εξελισσόμαστε!

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μετονομασία της διεθνούς έκθεσης Elec.tec σε ENERGIA.TEC
Οι αλλαγές και οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των συστημάτων ασφαλείας, της ηλεκτροκίνησης, του αυτοματισμού, προχωρούν με καταιγιστικούς ρυθμούς και καθιστούν απαραίτητη την αλλαγή του ονόματός μας με τρόπο ώστε να αντανακλά, να αποτυπώνει και να περιλαμβάνει τη σύγχρονη εικόνα του κλάδου.

ENERGIA.TEC λοιπόν!

Αυτό είναι το νέο κεφάλαιο που ξεκινά για εμάς, συμβολικό αλλά και ουσιαστικό. Επιλέξαμε τον διευρυμένο όρο ενέργεια/ENERGIA καθώς πιστεύουμε ότι αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του τομέα που υπηρετούμε. Σηματοδοτεί την εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία που θα συναντήσει κανείς επισκεπτόμενος την έκθεσή μας. Ενισχύει ακόμη περισσότερο το όραμά μας για τη διοργάνωση που έχει χτιστεί σταθερά και δυναμικά από το 2016.

Ταυτόχρονα η αλλαγή αυτή συνιστά για εμάς μία συνεχή υπενθύμιση, αλλά και δέσμευση, για τον ρόλο που καλούμαστε να διαδραματίσουμε, ανεβάζοντας κάθε φορά τον πήχη ψηλότερα και διοργανώνοντας εκθέσεις ανάλογες του μεγέθους και του κύρους του συγκεκριμένου τομέα.

Σας περιμένουμε όλους στην 4η διεθνή έκθεση ENERGIA.TEC στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, στο MEC Παιανίας!

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα