Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Πολεοδομίας – Χωροταξίας στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) – τμήμα Δυτικής Κρήτης, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χωροταξίας και Πολεοδομίας που έχει καθιερωθεί την 8η Νοεμβρίου, διοργανώνει ημερίδα την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Η εκδήλωση γίνεται με βασικούς καλεσμένους – ομιλητές: τον υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά, τον γενικό γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευθύμιο Μπακογιάννη, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γεώργιο Στασινό, τον δικηγόρο Αθηνών, εξειδικευμένο στο Δίκαιο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Πολεοδομίας Κωνσταντίνο Καρατσώλη.

Την ημερίδα συντονίζει η αναπληρώτρια καθηγήτρια – διευθύντρια Εργαστηρίου Πολεοδομικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού, της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης Δέσποινα Διμέλλη.

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα