Εργασίες του οδικού έργου στην Π.Ε. Κοζάνης

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες του οδικού έργου «Παράκαμψη οικισμού Κήπου», προϋπολογισμού 193.500,00€ (με Φ.Π.Α.) που υλοποιείτε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης και αφορούν τη διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση της περιφερειακής οδού της Τοπικής Κοινότητας Κήπου της Π.Ε. Κοζάνης.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, κατά την επίβλεψη των εργασιών, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργου το οποίο πραγματοποιείται μετά από συντονισμένες ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής. Ο δρόμος παρακάμπτει τον οικισμό αναβαθμίζοντας την οδική ασφάλεια του οδικού δικτύου και συγχρόνως διευκολύνεται η πρόσβαση από και προς τη γέφυρα Ρυμνίου.

«Η Περιφερειακή Αρχή προβαίνει συνεχώς σε έργα οδοποιίας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των πολιτών, παρέχοντας ένα ασφαλές δίκτυο στις μετακινήσεις τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα